,

Massimo Barberi


Jenny VåganeKlassisk Hatha Yoga Lærer.

Massimo har praktisert yoga i over 25 år (siden 1991), og har jobbet profesjonelt som yogainstruktør i Italia og i Norge i 18 år. Han har studert indisk filosofi og tradisjonell yoga både akademisk (ved universitetet for religionsstudier CSSR i Trento, Italia) og praktisk ved å studere tradisjonell Hatha Yoga, Raja Yoga og Tantra Yoga med indiske swamier (tradisjonelle yogamunker). Videre har han deltatt på instruktørutdanning gjennom yogainstituttet AMAYE i Sverige og Tyskland (over 500 timer).

Massimo har også samarbeidet med den internasjonale yogaskolen Samadhi (Firenze, Italia).

I 2011 ble han i tillegg sertifisert som ayurvedaterapeut (ayurveda er den medisinske delen av yogatradisjonen) ved the European Institute of Ayurveda (London).

YOGA MED MASSIMO
Øvelsene skjer i rolige bevegelser hvor du lærer riktig pusteteknikk (Pranayama) og god holdning. Yoga gir økt styrke, balanse, bevegelighet, konsentrasjon og kroppskontroll. Gjennom øvelsene gir du slipp på spenninger samtidig som du øker din mentale bevissthet.

Timen avsluttes med en behagelig dybdeavspenning (Yoga Nidra). Timen passer bra for alle (Massimo tilpasser timene og viser variasjoner av asanas for alle nivå).Maren Nordal


Maren NordalMaren har praktisert yoga i over 15 år, og har sin yogalærerutdannelse fra Yogaworks.

«Jeg elsker virkningen yoga har på kroppen, og jeg er opptatt av at du skal lytte til kroppen din og gjøre øvelsene på den måten som passer akkurat din kropp. Vi er alle ulike, og for meg er nettopp yoga det å akseptere og lytte til kroppen her vi er nå og ta hensyn til det».

Maren er opprinnelig utdannet siviløkonom og har jobbet i ulike økonomiroller i 15 år, men etter en coach utdannelse og yogalærerutdannelsen hun tok i hhv 2016 og 2020, sa hun opp jobben sin og startet for seg selv som coach fra januar 2021.

I Maren`s timer har hun fokus på at øvelsene skal tilpasses hver enkelt, yoga er noe alle kan gjøre. Hun ønsker at yoga`en skal være et fri sted for stress og alt vi skal prestere i hverdagen.

«For meg er yogamatten et prestasjonsfritt rom hvor jeg er til stede her og nå og bruker pusten til å virkelig gå dypere inn i meg selv. Gjennom yoga har jeg funnet ro i en hektisk hverdag, som gir en følelse av velvære og takknemlighet som gjør at jeg håndterer hverdagen på en bedre måte».

Maren underviser i Vinyasa Flow, og er opptatt av å bruke tid til å se innover og kjenne etter i egen kropp. Kortere meditasjon og avspenning er med i hver time og det er et mål for henne å kunne inspirere deltagerne til å hente frem sin egen yoga og ta den med seg videre ut i livet.

«Det vi praktiserer på yogamatten, bør også tas med ut i hverdagen så vi kan være mer bevisste og til stede her og nå».Jenny Vågane


Jenny VåganeJenny har praktisert yoga siden 2003, og undervist i yoga siden 2009. Til daglig jobber Jenny som IT Konsulent, yogalærer og treningsinstruktør.

På grunn av yogaens positive virkninger bestemte Jenny seg for å studere yoga dypere.

Jenny er utdannet ved Yogalærerskolen i Norge (3 og 1/2 år).

Jenny har spesialisert seg i yoga for gravide hos Janice Clarfield (Australia), og hos Kari Parvati Farestveit (Yogalærerskolen i Norge). Hun har selv to barn og brukte teknikker fra yoga under begge graviditetene og fødslene sine.

I tillegg har Jenny fordypninger i Yoga Nidra, Chakra yoga og Indre stillhet (Antar Mouna).

Jenny har vært og er en av hovedlærerne under den Internasjonale Yogadagen i Norge f.o.m 2015 - 2019. I 2015 ledet hun Norges største yogaklasse med over 1500 yogadeltakere på Telenor Arena.

Jenny leder også yogatimer i Frognerparken med opptil 80 - 100 deltakere.

Jenny har også studert medisin grunnfag på Helsehøyskolen i Oslo.

I tillegg har Jenny en bachelor i Informatikk.Kamilla


Jenny VåganeMitt navn er Kamilla, og jeg har jobbet med yoga i 4 år, siden jeg var 23. jeg elsker jobben min som yogainstruktør, og jeg er ydmyk og stolt over å få lov til å guide mennesker til en dypere kunnskap og forståelse til sitt eget indre landskap.

Jeg har 700 timers utdannelse, fra Yogaworks gjennom Be Yoga, vinyasa gjennom Oslo yoga og yin fra Yin og Yang Akademiet. Klassene mine inneholder flyt og lekenhet, men er samtidig grundige og detaljerte.

Hjertelig velkommen til mine klasser.

Kjersti Nenseter


Kari Siwe Haugen

VIKAR
Jeg er utdannet ved Oslo Yoga. Et viktig budskap for meg er at yoga er noe alle kan gjøre. Jeg fascineres av hvordan yogaen kan virke på flere plan i kroppen; ikke bare styrker den oss fysisk, den nærer oss også mentalt og enda dypere. Yogaen kan åpne rom innover og hjelpe oss å komme mer i kontakt med oss selv. Den er også et fantastisk verktøy til å roe ned stressnivået i kroppen.

I min yogaundervisning vektlegger jeg lekenhet, nysgjerrighet, tid til å se innover og kjenne etter i egen kropp, og det er et mål for meg at deltakerne kan finne inspirasjon og støtte til å hente frem sin egen yoga og ta den med seg videre ut i livet.

Jeg underviser i rolig yoga og dynamisk vinyasa flow. Pusteøvelser og kortere meditasjon inngår ofte i timene mine.

Av utdannelse har jeg mastergrad i medievitenskap, og jobber også som innlesingsveileder i Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek.

Trine Berge


Jenny VåganeVIKAR

Vinyasa / Kundalini Yoga lærer.

Trine Berge er en av Norges mest kjente rawfoodkokk og livstilsveileder. Hun har tidligere gitt ut flere helse- og livsstilsbøker og tidligere i fjor ble hennes siste bok lansert, «Rawfood». Trine har jobbet med kosthold, meditasjon og indre arbeid siden midten av 90 tallet. I over 15 år har hun vært meditasjonslærer, med fordypnng i mantra og lyd, og terapeut innen vibrasjonsmedisin som ligger som en klangbunn for hennes rolle som kundalini yoga lærer. Trine driver også Superdamebloggen og er kjent for sine kurs, retreater og foredrag om hvordan du vitaliserer deg med yoga, rawfood og supermat.

"Som yoga & meditasjon lærer ønsker jeg å fasilitere timer hvor du lettere kan nå inn til kjernen av deg selv, kjenne nærværet til deg selv og livet. Og gjennom det skape transformasjoner og erkjennelser som realiserer dine potensialer."

Kundalini Yoga Kalles "Yoga of Awareness" og er et dynamisk og kraftig verktøy for kropp og sinn. I hovedsak kan man si at kundalini yoga jobber med å aktivere bevissthet og prana (livsenergi) gjennom pust, fysiske øvelser, meditasjon og mantra. Denne yogaformen skiller seg ganske ut fra annen yoga og må bare prøves ut! I kundalini yoga jobber vi mer konkret og direkte på nervesystemet og bevissthet.

Kari Siwe Haugen


Kari Siwe Haugen

VIKAR

Kari har praktisert yoga og meditasjon siden 2008, og deltatt på en rekke kurs og retreats i yoga og meditasjon, dynamisk yoga samt gravid- og barselyoga.

Kari har fullført en 3-årig yogalærerutdannelse innen klassisk yoga med fordypning i avspenning, pusteøvelser og meditasjon. Kari ønsker at den enkelte skal få oppleve yogaens helhetlige virkning på kropp og sinn.Laura Tremblay


Laura TremblayVIKAR

Barneyoga / Vinyasa Yoga Lærer

Laura har en utdannelse i vinyasa yoga med John Bentham (Eight Treasures Yoga), yin yoga med Sarah Powers og barneyoga fra Oslo Yoga.

I Lauras timer har hun fokus på flytende bevegelser og pust som et verktøy for å komme i kontakt med seg selv, finne balanse og en indre ro.

Laura har et barn og integrerer familieyoga i hverdagen.

Fri yogaFri Yoga er et lite yogasenter som holder til i trivelige lokaler på Nordstrand Kulturarena (Nordstrand). Fri Yoga ble startet i 2009 av Jenny Vågane.

Vi ble inspirert til å velge navnet Fri Yoga, på grunn av at yoga har en frigjørende virkning på kroppen, sinnet og pusten.

Fri Yoga startet med å undervise yoga ute i det fri, noe vi fortsatt gjør om sommeren.
Om man praktiserer yoga jevnlig får man en fri pust og en fri kropp. Fri Yoga ble dermed et naturlig navnevalg.


Vår yogaFri Yoga har et variert kurstilbud innen yoga og trening. Hos oss får du alt fra klassisk yoga, Vinyasa Flow, Ashtanga yoga og styrke trening. Vi har et kurstilbud som skal passe for alle, enten du er ung eller gammel, frisk eller syk, mann eller kvinne.

Vi har kurs som er:
- Treningsorienterte hvor vi vektlegger teknikk, styrke og bevegelighet (Vinyasa Flow, Ashtanga yoga).

- Helhetlig yoga som tar for seg hele yogaspekteret. Kursene består av en kombinasjon av fysisk trening og uttøying, pusteteknikker, energiøvelser, avspenning, konsentrasjon og meditasjon (Klassisk yoga).

Alle instruktørene har en solid yogalærer utdannelse og noen har lang treningsbakgrunn.

Fri Yoga i FrognerparkenVi ønsker at så mange som mulig skal få kjennskap til og prøve yoga.

Derfor bestemte vi oss for å tilby "Fri yoga" i Frognerparken hver sommer. Vi har satt opp timer i Frognerparken hver sommer siden 2010. Timene i Forgnerparken har vært svært populære, og vi kan ha med oss alt fra 10 til 100 personer.

Følg med på Facebook Fri Yoga når disse blir satt opp.

Kurs - påmelding

Priser

Kontakt

  • Sikker netthandel med Fri yoga Priser i NOK ink. mva.
  • Jenny Vågane, Ekebergveien 243, 1163 OSLO, Org.nr.: 992 381 639, Telf: 48 13 19 79