,

AVTALE

Jeg er innforstått med at påmelding til yogakurs hos Fri Yoga er bindende. FriYoga binder seg til å reservere kursdeltaker plass, og kursdeltaker binder seg til å betale kursavgiften.

Ved påmelding sendes brev med bekreftelse for påmeldingen og informasjon om kurset.

Et kurs blir satt opp når vi har fått inn nok påmeldinger til et kurs. Vi reserverer lokale og leier inn en instruktør. Vi ber om at du respekterer vilkårene våre og at du gjør deg kjent med dem.

For å kunne handle med kort/kreditt på FriYoga.no må du ha fylt 18 år. Er du under 18 år kan du få en myndig, for eksempel en foresatt, til å foreta handelen for deg.

BETALINGSVILKÅRVår nettbutikk / påmeldingssystem/ betalingsterminal

Vår nettbutikk er levert av MindBodyOnline med betalingsterminal fra Optimal Payments. Når du betaler i vår nettbutikk for varer eller produkter går du gjennom en sikker betalingsterminal der du legger inn ditt kredittkortnummer (Visa, MasterCard eller American Express) og CVV kode. Ditt kredittkortnummer vil ikke være tilgjengelig for noen hverken før eller etter kjøpet, heller ikke for Fri Yogas administrasjon.

Konfidensielt kjøp / kurspåmelding

Din registrering i vårt kunderegister, ditt kjøp av vare i vår nettbutikk og din påmelding til kurs hos oss er konfidensiell. Det kun Fri Yogas administrasjon og læreren på ditt kurs som får vite at du har kjøpt vare eller tjeneste ved Fri Yoga. Vi har ikke tilgang til og oppbevarer ikke din kredittkort informasjon noe sted i vårt kunderegister. I vårt kunderegister er du registrert med din epost, telefonnummer og epostadresse, og kunderegisteret er ikke tilgjengelig for andre enn Fri Yogas administrasjon.

AVBESTILLINGSSVILKÅR14 dagers angrerett ved kjøp av varer og påmelding til kurs på Internett

Ved alt kjøp av varer og tjenester på Internett, har du 14 dagers angrefrist. Det betyr at du innen 14 dager kan annullere kjøp av vare eller avmelde deg fra kurs. Dette gjelder ikke hvis kurset allerede har begynt og er avsluttet innen denne 14 dagers perioden. Se regler ved avmelding!

Vilkår for annullering av kjøp av vare

Ved annullering innen 14 dager av kjøp av vare som skal hentes, vil du få refundert beløpet i sin helhet innen 14 dager.

Vi sender ikke varer i posten.

Vilkår for avmelding og refundering av betaling/ kursbeløp

Fastekurs. Ved avmelding fra ukentlige yogakurs innen 14 dager fra påmelding og innen kursstart vil du få refundert tilsvarende kursbeløpet minus kr. 100,- i administrasjonsgebyr til din MindBodyOnline konto hos oss (tilgode). Ved tilbakebetaling på VISA/Mastercard kort er administrasjonsgebyret 250 kr.

Ved avmelding fra kurs innen 14 dager fra påmelding men etter at kurset har startet, vil du få refundert deler av kursbeløpet (sum som tilsvarer antall ganger som er igjen av kurset minus kr. 250,- i administrasjonsgebyr) til din MindBody konto hos oss.

Du kan når som helst bytte kurs til et annet kurs som går i samme tidsperiode, kun med omkostning av mellomlegget hvis det nye kurset er dyrere og har ledig kapasitet. Du kan også bytte over til et kurs i en senere kursperiode om du kontakter oss med ditt ønske før kurset du er påmeldt har startet.

Vi refunderer ikke kursavgift uansett grunn hvis avmeldingen kommer senere enn 14 dager etter påmelding, eller om kurset har startet.Workshops

Vi refunderer ikke kursavgift for workshop uansett grunn.
En workshop blir satt opp når vi har fått inn nok påmeldinger til at workshopen kan holdes.

Drop-in

Vi refunderer ikke drop-in timer uansett grunn. Du kan melde deg av timen og bruke beløpet i en annen drop-in time. Du må avmeldte deg fra timen senest 3 timer før timen starter.

Oppmøte til timer/kurs

Kom gjerne i god tid, men tidligst 10 minutter før klassen starter. NB: Dørene låses 2 min før timen begynner! Etter at timen har begynt vil du ikke bli sluppet inn!

Fri Yoga har ikke ansvar for skader

Fri Yoga har ikke ansvar for varer som blir skadet i frakt.

Fri Yoga har ikke ansvar for din fysiske eller mentale helse når du er på time hos oss eller anvender teknikker du har lært på kurs hos oss.

Når du melder deg på kurs hos oss, er du selv ansvarlig for din kropp og ditt sinn.

Du sier deg enig i at du ikke kan saksøke Fri Yoga eller Fri Yogas instruktører for skader du pådrar deg på kurs, eller på vei inn eller ut fra kurslokalet.

Fri Yoga er ikke ansvarlig for dine eiendeler mens du er på kurs, og har ingen plikt til å erstatte eiendeler som går tapt i forbindelse med din kursdeltakelse.

På kurset kan du fritt stå over øvelser på grunn av fysiske begrensninger. Læreren har en grundig yogautdannelse og tilpasser øvelser til den enkelte, men det er bare du som kan kjenne hvordan øvelsen er for deg.Kurs - påmelding

Priser

Kontakt

  • Sikker netthandel med Fri yoga Priser i NOK ink. mva.
  • Jenny Vågane, Munkerudveien 13 B, 1163 OSLO, Org.nr.: 992 381 639, Telf: 48 13 19 79